Tokió 2020

Horrorbukás az olimpián, mentővel vitték el a BMX-verseny címvédőjét - videó

Az amerikai egy háromfős bukásba került bele.

2021.07.30 10:48ma.hu

Óriásit esett a férfiak BMX-versenyében Rio olimpiai bajnoka, a címvédő Connor Fields - számolt be a Telex.

Az amerikai egy háromfős bukásba került bele, kórházba is kellett szállítani.

Fields a második helyen haladt, amikor az első kereke hozzáért a francia Romain Mahieu hátsó kerekéhez, az amerikai ekkor esett el. Ezután két másik versenyző, a francia Slyvain Andre és a holland Twan van Gendt is átestek rajta.

A baleset után Fields-et egyből ápolni kezdték, majd hordágyra rögzítve tették be a pálya mellett várakozó egyik mentőautóba.

A kórházban először a gerincét és a mellkasát vizsgálták. Mint kiderült, hogy Fields megúszta komolyabb sérülés nélkül, azt viszont még nem tudni, hogy agyrázkódást szenvedett-e, és ha ilyen, mennyire súlyosat.

Édesapja beszámolója szerint Fields ébren van, minden végtagját tudja mozgatni és válaszol a kérdésekre is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.