Olimpia-Tokió2020

Tokió 2020 - Venezuelai ellenfele lesz Szilágyi Áronnak a 32 között

A venezuelai José Quintero lesz a kétszeres címvédő Szilágyi Áron első ellenfele a férfi kardozók szombati egyéni versenyében a tokiói olimpián.

2021.07.24 08:31MTI

A világranglista 234. helyén álló dél-amerikai vívó a 32 közé kerülésért fordulatos csatát vívott a hazai színeket képviselő Josida Kentóval (44.), és végül meglepetésre két tussal (15-13) jobbnak bizonyult.

Mindhárom magyar kardozó a 32 között kezd: közülük elsőként Decsi Tamás lép pástra a német Max Hartung ellen - magyar idő szerint 4.55 órakor -, majd következik a Szatmári András-Ali Pakdaman (iráni) asszó 5.20-kor, végül Szilágyi és Quintero meccse 6.10-kor.

A döntős program 12 órakor kezdődik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.