Olimpia

Tokió 2020 - Vadnai Jonatánt elkülönítették, koronavírus-fertőzöttel kerülhetett kapcsolatba

Vadnai Jonatán be van oltva koronavírus ellen, valamint a kedden elvégzett PCR-tesztje is negatív lett.

2021.07.21 14:33MTI

Koronavírus-fertőzöttel kerülhetett kapcsolatba, ezért elkülönítették a csapattól Vadnai Jonatánt, aki testvére, a Laser Standardban induló Vadnai Benjámin segítőjeként utazott ki a tokiói olimpiára - közölte a Magyar Vitorlás Szövetség főtitkára szerdán az MTI-vel.

Holczhauser András elmondta: Vadnai Jonatán utazása során kerülhetett kapcsolatba egy koronavírus-fertőzöttel, ezért elkülönítették a csapattól, külön szobába költöztették, és a kikötőbe is elkülönítve szállítják.

A főtitkár tájékoztatása szerint Vadnai Jonatán be van oltva koronavírus ellen, valamint a kedden elvégzett PCR-tesztje is negatív lett.

Vadnai Benjamin második olimpiáján vesz részt, miután megnyerte a válogatót a szintén többszörös korosztályos világ- és Európa-bajnoki érmes testvérével szemben. A Laser Standard osztály versenyei hétfőn kezdődnek.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.