Téli olimpia

Tangában feszítő pocakos férfi ment a jégre az olimpián

Tütüben bohóckodott.

2018.02.24 07:44ma.hu

A short trackesek 1000 méteres számának döntője után próbált bemutatni néhány műkorcsolyás mozdulatot a kangnungi jégcsarnokban, de pofára esett.

A férfi átmászott a nézőteret a jégpályától elválasztó korláton, ledobta a kabátját, letolta a nadrágját, aztán egyszer csak ott állt szinte anyaszült meztelenül. Férfiasságát csak egy, elöl majomfejet mintázó tanga, afelett pedig egy rózsaszín tütü takarta. Fedetlen felsőtestére a peace+love (béke+szeretet – ez egyébként Ringo Starr, a The Beatles egykori dobosának mottója is) szavakat írta.

Ha már a jégen volt, gyorsan megpróbált bemutatni egy-két műkorcsolyás flikkflakkot, de már a második mozdulatnál elesett. Azért elcsúszkált még egy darabig, végül a biztonságiak vitték le a pályáról - számolt be a hvg.hu.

A férfi nem egy ismeretlen vicceskedő: Mark Robertsnek hívják, brit, és hivatásos streaker, azaz olyasvalaki, aki meztelenül vagy minél kevesebb ruhában berohangál a pályára nagyobb sporteseményeken. A nyomában rendszerint rendőrök vagy biztonságiak loholnak.

Szaladgált már többek között sznúkermeccsen – Ronnie O’Sullival és Graeme Dott vb-döntőjén 2002-ben – meg a harmincnyolcadik Super Bowlon. Öt éve filmet is forgattak róla "Streak! The Man Who Can't Keep His Clothes On" címmel.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.