Téli olimpia

Phjongcshang 2018 - Pontszerző a női rövidpályás gyorskorcsolyaváltó

A B döntőben a második helyen végzett, így biztosan pontszerző a magyar női rövidpályás gyorskorcsolyaváltó a phjongcshangi téli olimpián.

2018.02.20 12:46MTI

A Keszler Andrea, Jászapáti Petra, Kónya Zsófia, Bácskai Sára Luca összeállítású csapat a 3000 méteres táv során végig szorosan a hollandok mögött haladt, akik világcsúccsal futottak be elsőként a célba. A csapat végső helyezése az A döntő után válik ismertté.

Ez a harmadik magyar pontszerző helyezés Phjongcshangban, előzőleg Liu Shaolin Sándor ötödik, Jászapáti Petra pedig hatodik lett 1500 méteren.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.