Téli olimpia - Phjongcshang 2018

Horrorbukás Phjongcshangban: hordágyon vitték el a 16 éves snowboardost

Tocuka Juto a félcső pereméhez csapódott.

2018.02.14 10:26ma.hu
hirdetés

Megtörtént a téli olimpia eddigi legdurvább balesete a snowboard félcső versenyszámának döntőjében. Elég sokan estek, ám többnyire a leérkezésekkel voltak bajok, már a vályúban.

A 16 éves japán versenyző, Tocuka Juto azonban még fent hibázott. Az első trükköt még megcsinálta a levegőben, ám elmérte a landolást és a félcsőhöz vágódott, majd becsúszott a pálya közepére.

Még átfordult, megpróbált felállni, de ez már nem sikerült neki, az egészségügyis csapat hozta le. Kórházba szállították, szerencsére nincs súlyos sérülése, de a csípőjét nagyon fájlalja.

A fiatalember a sportág nagy ígérete, többszörös világkupa-dobogós, és a téli olimpia selejtezőjében is remekül szerepelt.

A döntő Shaun White, a sportág legendája győzelmét hozta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.