Ifjúsági olimpia

EYOF - Elkészült a sportolói falu

A megadott határidőre elkészült a július 23-án kezdődő győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválhoz (EYOF) kapcsolódó sportolói falu.

2017.06.23 03:30MTI
hirdetés

Az építő West Hungária Bau Kft. csütörtöki közleménye szerint a csaknem ötezer négyzetméteres területen felépített, hatemeletes épület a belső, felszíni parkolókat körülölelve "E" alakot formál. Az egy épülettömbből álló, de három külön, liftes lépcsőházzal rendelkező társasház 201 otthont foglal magában. A lakóparkhoz 212 szabadtéri és földszint alatti parkoló is készült.

Az épületet először az EYOF résztvevői sportolói faluként fogják birtokba venni, utána - várhatóan ősszel - átadják a végleges lakóknak.

A július 23. és 29. között sorra kerülő EYOF a 14 és 18 év közötti fiatalok versenye, amelyen tíz sportágban 130 versenyszámot rendeznek. A győri eseményre ötven országból 2500 sportolót és 1100 kísérőt várnak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.