Paralimpia 2016

Három győzelem és egy vereség asztaliteniszben

A csütörtök esti programban három győzelmet arattak a magyar asztaliteniszezők a riói paralimpián, Csonka András viszont elvesztette második mérkőzését.

2016.09.09 07:57MTI

Az S8-as kategóriában érdekelt magyar játékos a délelőtti sikeres bemutatkozást követően nagy csatát vívott a svéd Linus Karlssonnal, de végül 3-2-re alulmaradt. Az pénteken dől el, hogy Csonka továbbjut-e a kieséses szakaszba.

A nők hasonló kategóriájában versenyző Arlóy Zsófia javított, a délelőtti vereség után remek játékkal, szetthátrányból fordítva 3-1-re legyőzte a kínai Pan Meng-jit, így életben tartotta továbbjutási esélyeit.

A kerekesszékes Major Endre (S1) német rivális ellen nyert első meccsén (3-1) és az S11-es kategóriában címvédő Pálos Péter is győzelemmel debütált a Riocentro 3-as Pavilonban. Utóbbi játékos a venezuelai Denisos Martinezt verte három szettben, mindössze 16 perc alatt.

A hármas, illetve négyes csoportokból az első két-két helyezett jut majd tovább a kieséses szakaszba.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.