Rio 2016

Középfutamban a férfi kajaknégyes

A magyar férfi kajaknégyes az ötödik helyen végzett 1000 méteren a pénteki előfutamában, így a később sorra kerülő középfutamba jutott a riói olimpián.

2016.08.19 15:16MTI

A Hufnágel Tibor, Ceiner Benjámin, Kugler Attila, Somorácz Tamás összeállítású hajónak esélye sem volt az élen zárni, végig a mezőny második felében haladt.

A magyar négyes 250 méternél még negyedik volt, de aztán fokozatosan leszakadt az élmezőnyről, féltávhoz ötödikként érkezett, miközben a csehek alaposan elhúztak a többiektől. Hufnágelék a teljesen szétszakadt mezőny második felében lapátoltak, végül a győztes csehektől több mint nyolc másodpercet "kaptak".

Hufnágel és Ceiner csütörtökön párosban a hetedik helyen végzett a fináléban.

A futamból a győztes egyből a döntőbe jutott, a többiek a középfutamban is vízre szállnak.

később:
középfutamok:
15.14 (10.14), férfi K-1 200 m, Molnár Péter
15.21 (10.21), férfi C-2 1000 m, Vasbányai Henrik, Mike Róbert
15.51-től (10.51-től), férfi K-4 1000 m, Hufnágel Tibor, Ceiner Benjámin, Kugler Attila, Somorácz Tamás

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.