Rio 2016

Csaknem 600 ezren nézték a női pólós negyeddöntőt az M4 Sporton

A női vízilabda-válogatott Ausztrália elleni, drámai büntetőpárbajjal zárult negyeddöntője volt az olimpia legnézettebb eseménye az M4 Sport műsorán hétfőn, a magyar csapat sikere közel 590 ezer nézőt vonzott.

2016.08.16 18:03MTI

Az MTVA sajtóosztályának keddi közleménye szerint a birkózó Lőrincz Viktor bronzmérkőzését 528 ezer, a kötöttfogásúak 85 kilogrammos döntőjét 390 ezer, a 130 kilós negyeddöntőt 389 ezer, 85 kilós elődöntőt pedig 384 ezer fő követte a képernyők előtt.

A vízilabdameccs alatt az RTL Klub mögött, a birkózó elődöntő alatt a TV2 mögött a második, míg a többi esemény közvetítése alatt a legnézettebb csatorna volt az M4 Sport, a közönségaránya a teljes népesség körében 12,7 százalék volt. A közmédia online portfóliója összesen 238 361 egyedi látogatót könyvelhetett el hétfőn. A hirado.hu-nak 81 ezer, a mediaklikk.hu-nak 88 ezer egyedi látogatója volt, az m4sport.hu-ra 81 ezer egyedi látogató érkezett, a petofilive.hu 15 ezer egyedi látogatót vonzott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.