Rio 2016

Több mint 600 ezren nézték Hosszú előfutamát az M4 Sporton

Több mint 600 ezer tévénéző követte figyelemmel az M4 Sporton élőben a már háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka előfutamát 200 méter háton a riói játékok csütörtöki versenynapján.

2016.08.12 16:40MTI

Az MTVA sajtóosztályának pénteki közleménye szerint a közvetítésnek 643 ezres nézettsége volt, a férfi 100 méter pillangó előfutamát Cseh Lászlóval pedig 584 ezren tekintették meg, így ennek a két eseménynek az ideje alatt az M4 Sport volt a legnézettebb csatorna. A magyar-spanyol női vízilabda-mérkőzés 410 ezer nézőt érdekelt csütörtökön, a női egyes szlalom kajak-kenu döntőjét pedig 404 ezren követték figyelemmel.

A női tornászok egyéni összetett döntőjét 399 ezren látták az M4 Sporton, amely a kajak és a torna közvetítésekor a második, míg a vízilabdameccs ideje alatt a harmadik legnézettebb csatorna volt.

Az m4sport.hu-ra csütörtökön csaknem 270 ezer egyedi látogató kattintott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.