Olimpia-Rio2016

Shane Tusup: Miről beszél, én magyar vagyok!

"Minden versenyen, minden alkalommal úgy állunk oda, hogy nyerni akarunk, csúcsot akarunk javítani."

2016.08.09 11:39ma.hu


Shane Tusup, Hosszú Katinka férje és edzője a 100 méteres hátúszásban megszerzett aranyérem után örömittas, mindazonáltal lebilincselően őszinte interjút adott a Nemzeti Sport Online-nak.

A két arannyal kapcsolatban elmondta: "Fantasztikus ez az érzés, igazság szerint attól tartok, hogy felébredek az álomból, és az olimpia csak most kezdődik! Van még feladat előttünk, jönnek az újabb számok, egyszerűen mindketten próbálunk csak sodródni az áramlattal."

Meglepte a második arany: "Teljes sokkban vagyok, őszintén szólva, hogy meg tudta nyerni a száz hátat. Tudtam, hogy benne van az esély, hogy képes Katinka megnyerni, de abban nem lehettem biztos, hogy ez kijön a medencében."

Beszélt arról is, hogy mit művel a medence szélén (például mi az a fura madárhang): "Mindig azt a kifogást hozom fel a medence szélén mutatott viselkedésemre, hogy ha csak egyetlenegyszer tudok segíteni ezzel, átadni az energiát, akkor már megérte! Nevessenek ki, mondják azt, hogy egy marha vagyok, de ha egyszer tudok ezzel egy plusz lökést adni, az már jó. Elmegy a hangom, vért köpök, de megéri."

Arra a kérdésre, hogy nem nehezebb egy kicsit, amikor a döntőben két amerikai ellen kell versenyezni egyszerű választ adott: "Nem tudom, miről beszél, én magyar vagyok!"

Minden másra azonban magasról tesz: "Ha egy pszichotikus fazonnak akarnak látni, tegyék! Ha szerető férjnek, tegyék! De igazán senki sem ismer minket, vagy a kapcsolatunkat."

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.