Rio 2016

Elrepült az olimpiára az első magyar sportolói csapat

Két magyar úszó és két tornász indult el csütörtök reggel a jövő pénteken kezdődő riói olimpiára, ők alkotják az első magyar sportolói küldöttséget, amely elutazott Rióba.

2016.07.28 12:13MTI

A hat óra után pár perccel felszállt gépen utazik az úszó Hosszú Katinka és Verrasztó Dávid, valamint a két tornász, Kovács Zsófia és Hidvégi Vid, s edzőik - áll a Magyar Olimpiai Bizottság honlapján.

Az egészségügyi csapat jelentős része is a brazil metropolisz felé tart dr. Balogh Péter vezetésével. Az ő feladatuk, hogy néhány nap alatt berendezzenek az olimpiai faluban, a magyar csapat szálláshelyén egy poliklinikát, ahol a nap 24 órájában tudják fogadni orvosok, masszőrök, továbbá gyógytornász és pszichológus is az ellátásra szorulókat.

A magyar olimpiai csapat legnagyobb része szombaton utazik Rióba.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.