Olimpia

Rio 2016 - Ünnepélyesen elbúcsúztatták a magyar vitorlázókat

Érdi Mária Laser Radial, Vadnai Benjamin Laser, Berecz Zsombor pedig Finndingi hajóosztályban áll rajthoz, előbbi kettő az első, Berecz pedig a harmadik olimpiájára készül.

2016.07.23 17:56MTI

Ünnepélyesen elbúcsúztatta az augusztus 5-én kezdődő Rio de Janeiró-i olimpiára utazó versenyzőit - Érdi Máriát, Berecz Zsombort és Vadnai Benjamint - a Magyar Vitorlás Szövetség (MVSZ) Balatonfüreden.

Az MVSZ közleménye szerint a rendezvényen a szövetség vezetése egy nemzeti színű csapatzászlót is átadott a triónak, amelyet a helyszínen lévők aláírtak.

A versenyzők - akik a közelmúltban érkeztek haza Rióból - elmondták, hogy sikeres felkészülésen vannak túl, nagyon hasznos volt számukra, hogy az olimpia helyszínén edzhettek.

Szabó Bence, a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára kiemelte, hogy a magyar csapat első tagjai a hétvégén már útra kelnek Brazíliába, a legnagyobb létszámú magyar delegáció - benne a három vitorlázóval - pedig július 30-án repül.

Érdi Mária Laser Radial, Vadnai Benjamin Laser, Berecz Zsombor pedig Finndingi hajóosztályban áll rajthoz, előbbi kettő az első, Berecz pedig a harmadik olimpiájára készül.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.