Rio 2016

Eduarda Amorim arcképe is rákerült egy olimpiai bélyegre

Eduarda Amorimnak, a Győri Audi ETO KC kézilabdázójának az arcképe is rákerült az augusztus 5-én kezdődő olimpia alkalmából kibocsátott bélyegkollekció egyik sorozatára hazájában, Brazíliában.

2016.07.07 12:58MTI

A 29 éves világbajnok átlövő a saját közösségi oldalán hozta nyilvánosságra a bélyeg fotóját. Mint írta, számára is meglepetés volt, amikor szülővárosában, a Rio de Janeirótól több mint 1000 kilométerre délre fekvő Blumenauban, a városházán rendezett ünnepségen kiderült, hogy az ő arcképe is látható a sorozat egyik darabján.

A brazil válogatottal az ötkarikás játékokra készülő Amorim kedden, ugyancsak Blumenauban viheti az olimpiai fáklyát.

A 2009 óta Magyarországon kézilabdázó Amorim 2013-ban és 2014-ben Bajnokok Ligáját nyert, utóbbit követően a világ legjobbjának választották.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.