Rio 2016

Récsei Rita olimpiai szintet ért el 20 km-es gyaloglásban

Korábban ugyancsak szintet teljesített ebben a számban a békéscsabai Kovács Barbara.

2016.05.01 22:32MTI

Récsei Rita 20 kilométeres gyaloglásban 1:35:33 órás idővel teljesítette az olimpiai indulási szintet.

A Magyar Atlétikai Szövetség vasárnapi tájékoztatása szerint a szombaton, Békéscsabán rendezett 20 kilométeres gyaloglóbajnokságon a Bp. Honvéd 20 éves versenyzője a második helyen végzett a szintén riói kvótás újpesti Madarász Viktória (1:30:47 ó) mögött. Korábban ugyancsak szintet teljesített ebben a számban a békéscsabai Kovács Barbara.

Récsei Rita, aki egyúttal U23-as országos csúcsot is javított, a 21. riói szinttel rendelkező magyar atléta. Az augusztusi játékokon azonban ennél kevesebben állhatnak rajthoz, mivel női maratonfutásban öten szereztek kvótát, de csak hárman indulhatnak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.