Hoki

Ifjúsági téli olimpia - Döntőbe jutott a jégkorongozó Vértes Nátán

Vértes a hétfői versenynap előtt az első helyen állt, végül negyedikként jutott a csütörtöki fináléba, ahol mindenki tiszta lappal indul, és az ügyességi feladatok megegyeznek az eddigiekkel.

2016.02.15 21:46MTI
icehockey.hu

Az egyéni versenyben induló Vértes Nátán bejutott a jégkorongozók nyolcas döntőjébe a norvégiai Lillehammerben zajló ifjúsági téli olimpián.

A Magyar Olimpiai Bizottság beszámolója szerint Vértes a hétfői versenynap előtt az első helyen állt, végül negyedikként jutott a csütörtöki fináléba, ahol mindenki tiszta lappal indul, és az ügyességi feladatok megegyeznek az eddigiekkel.

A hódeszkások cross szakágában Fehér Zsófia a nyolc közé kerülésért küzdött, de összeütközött német ellenfelével és elesett, így a 11. helyen zárt. Később a kórházi vizsgálat kiderítette, hogy komolyan meghúzódott a térdszalagja, ezért a keddi csapatversenyről is lemarad. Ugyanebben a kategóriában Szász Csongor Ármin nem jutott a 16 közé, 17. lett.

A sílövők üldözéses versenyében a férfiaknál Herneczky Áron 35., a nőknél Veres Mirella 39. lett. A szabadstilusú sízőknél a sícross kategóriában Nagy Bence a 16. helyen végzett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.