Siker Berlinben

Rio 2016: két magyar maratonista is szintet futott

Csere Gáspár és Staicu Simona is az olimpiai kvalifikációs szinten belüli idővel teljesítette a vasárnapi Berlin Marathont, így jelenleg 13 magyar atléta nevezhető a jövő évi riói olimpiára.

2015.09.28 09:28MTI

A magyar szövetség hétfői tájékoztatása szerint Csere Gáspár 2:16:30 óra alatt futotta le a 42,195 kilométeres távot, s a 36. helyen ért célba. A magyar hosszútávfutó 30 másodperccel volt gyorsabb a riói szintidőnél.

A 44 éves Staicu 2:41:28 órás eredményt ért el, amivel összesítésben a 32. lett a nők között, korosztályában pedig a második legjobb volt az egész mezőnyben. A romániai születésű sportoló 32 másodperccel volt belül a nemzetközi szövetség által felállított ötkarikás eredményen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.