Egygóllal

Európa Játékok: hetedik a magyar strandlabdarúgó-válogatott

A magyar válogatott egy góllal legyőzte a házigazda Azerbajdzsánt, így hetedik helyen zárt a bakui Európa Játékok strandlabdarúgó-tornáján.

2015.06.29 04:30MTI

A viadal honlapjának beszámolója szerint a magyar együttes az első harmadban Fekete Viktor góljával szerzett vezetést. A második szakaszban Simonyi Gábor növelte az előnyt, de még ebben a periódusban szépítettek a házigazdák. Simonyi a záró harmadban ismét betalált, az azeri válogatott pedig 52 másodperccel a találkozó vége előtt hiába szépített, egyenlíteni már nem tudott.

A magyar csapat négy vereség után - a csoportmérkőzéseken a világbajnok oroszoktól (5-3), a spanyoloktól (5-2) és az olaszoktól (5-4), a szombati helyosztón pedig Ukrajnától (4-2) kapott ki - utolsó mérkőzését 3-2-re megnyerte, ezzel hetedik helyen zárt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.