MPB

Gyanúsítottként halgatták ki Gömöri Zsoltot

A Magyar Paralimpiai Bizottság volt elnökét végtörlesztési ügye nyomán rendelte el a hatóság a nyomozást június 2-án, csalás gyanúja miatt is.

2015.06.27 08:21MTI

A Magyar Nemzeti szerint gyanúsítottként hallgatták ki Gömöri Zsoltot, a Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB) volt elnökét, akinek végtörlesztési ügye nyomán hűtlen kezelés és csalás gyanúja miatt rendeltek el nyomozást. A rendőrség azt közölte a lappal: az MPB működésével összefüggésben egy embert hűtlen kezelés gyanúja miatt hallgattak ki.

A lap szombati számában megjelentek szerint a kihallgatást pénteken tartották a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai, és a gyanúsított szabadlábon védekezik. A Magyar Nemzet emlékeztetett arra, hogy az ügyészség június 2-án rendelt el nyomozást a lemondott elnököt érintő feljelentések alapján.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.