Európa Játékok

A spanyoloktól is kikapott a strandlabdarúgó-válogatott

A magyar válogatott második mérkőzésén is vereséget szenvedett a bakui Európa Játékok strandlabdarúgó tornáján: Weisz Tamás együttese csütörtökön a spanyoloktól kapott ki 5-2-re.

2015.06.25 14:44MTI

A viadal honlapjának beszámolója alapján a magyar együttes - amely a szerdai nyitófordulóban, szoros mérkőzésen 5-3-ra kapott ki a világbajnok orosz csapattól - Ábel Péter és Simonyi Gábor góljaival a második harmad elején még két 2-0-ra vezetett, a világranglistán ötödik spanyolok előbb azonban szépítettek, majd a zárófelvonásban négyszer voltak eredményesek, így megfordították a találkozót.

A strandlabdarúgó tornán két csoportban zajlanak a küzdelmek. Ezt követően a két csoport első két helyezettje jut az elődöntőbe, a harmadikok és a negyedikek pedig az 5-8. helyért játszanak tovább.

A magyarok pénteken az olaszokkal játszanak. A másik csoportban Ukrajna, Svájc, Portugália és a házigazda Azerbajdzsán mérkőzik egymással.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.