Európa Játékok

Cselgáncs Eb: Csernoviczki a bronzért küzdhet

A 48 kilogrammban címvédőként indult Csernoviczki Éva a bronzéremért küzdhet a bakui Európa Játékok keretében zajló cselgáncs Európa-bajnokság csütörtöki nyitónapján.

2015.06.25 14:38MTI

Az olimpiai bronzérmes tatabányai versenyző az izraeli Noa Minsker és az orosz Irina Dolgova után, vigaszági első mérkőzésén a török Dilara Lokmanhekimmel találkozott, aki két hete ötödik lett a budapesti Grand Prix-n. A magyar dzsúdós - a játékok honlapja szerint - fél perccel a mérkőzésidő vége előtt ippont kapott akciójára, a harmadik helyért pedig az ukrán Marina Csernyak lesz az ellenfele, aki harmadik lett a tavalyi Eb-n.

Az 57 kilósoknál a vb- és Eb-bronzérmes Karakas Hedvig az elődöntőben az U23-as Európa-bajnok koszovói Nora Gjakovával csap össze.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.