Európa Játékok

Szerdán sem szereztek kvótát a magyar sportlövők

Az Európa Játékok szerdai versenynapján sem szereztek kvótát a magyar sportlövők, akik közül ezúttal a traplövő Szollár András állt ehhez a legközelebb, ám két koronggal lemaradt a döntőről és kilencedik lett.

2015.06.17 10:39MTI

A férfi traposok már kedden megkezdték szereplésüket és az első nap 75 lövését követően Szollár a hatodik, Hegyi Norbert pedig a nyolcadik helyen állt. A szerdai folytatásban aztán mindketten háromszor hibáztak az 50 korongból, így előbbi 120, utóbbi 119 találattal fejezte be a viadalt, melyen a hatos döntőhöz 122 korongra volt szükség.

Női légpisztolyban Nemes Adrienn és Csonka Zsófia volt érdekelt, de egyikük sem szerepelt kiemelkedően: Nemes 379 körrel 17., Csonka 372-vel 27. lett. A nyolcas fináléba 385 körrel lehetett bejutni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.