Bronz fokozatú szponzor

Fontos szponzort vesztett a paralimpiai bizottság

A paralimpiai bizottság vitás pénzügyeinek tisztázását várja a szervezet bronz fokozatú szponzora, a Coca-Cola. Amíg ez nem történik meg, nem folyósítanak több támogatást.

2015.05.28 07:54MTI

A Coca-Cola HBC Magyarország felfüggesztette a Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB) milliós nagyságrendű támogatását, amíg a szervezet nem rendezi vitás pénzügyeit – írja csütörtöki számában a Népszabadság.

A lap birtokába került a bronz fokozatú szponzor cég két hete a bizottsági elnöknek küldött levele, amelyben arról tájékoztatják Gömöri Zsolt MPB-elnököt, hogy "a sajtóban megjelent ügy megnyugtató rendezéséig" felfüggesztik a pénzügyi támogatást.

Tóth Valentin, a cég kommunikációs igazgatója a lapnak megerősítette: valóban felfüggesztették a támogatást. Annak mértékéről annyit árult el, "hogy milliós nagyságrendről van szó".

Tóth Valentin a lapnak kiemelte, amint rendeződik az ügy, azaz véget érnek a viták miatt indult jogi eljárások, azonnal megkeresik a lehetőségét annak, hogy támogathassák a sportolókat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.