Hogy minden a helyén legyen

Rio 2016: harmincmillió használati tárgy a helyszíneken

Amire minden a helyére kerül, a 170 kamion és több tucat targonca, traktor, daru megközelítőleg 1,2 millió kilométert tesz majd meg.

2015.02.03 16:22MTI

Több mint 30 millió használati tárgyat kell kiszállítani a jövő évi riói olimpia helyszíneire.

A szervezők honlapján olvasható, hogy - többek között - 980 ezer sportfelszerelés, 120 ezer szék, 30 ezer ágy és ágybetét, 25 ezer asztal, 18 ezer kanapé vár szállításra, emellett 300 kilométernyi korlátot visz ki a brazil posta kétezer, kizárólag az ötkarikás játékokkal foglalkozó munkatársa.

Amire minden a helyére kerül, a 170 kamion és több tucat targonca, traktor, daru megközelítőleg 1,2 millió kilométert tesz majd meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.