Nanking

Hullanak a magyar érmek az ifjúsági olimpián - íme, még több!

A cselgáncsozó Gercsák Szabina aranyérmet nyert a 63 kilogrammosok között hétfőn a Nankingban zajló ifjúsági olimpián. Frissítve: újabb két arany!

2014.08.18 13:46MTI

A Hell-Miskolci JC ifjúsági világ- és Európa-bajnok dzsúdósa a döntőben két jukó után ipponnal nyert a román Stefania Adelina Dobre ellen, így a torna során valamennyi mérkőzésén ipponnal győzött.

Ez a magyarok harmadik érme a kínai játékokon: korábban Szilágyi Liliána a 200 méteres pillangóúszásban bizonyult a legjobbnak, Sztankovics Anna pedig 100 méter mellen harmadik lett.

14:06 - Újabb két magyar aranyérem

A párbajtőröző Esztergályos Patrik, valamint 200 méteres vegyesúszásban Grátz Benjámin aranyérmes lett a Nankingban zajló ifjúsági olimpián.

Hétfőn a magyarok összesen négy arany- és két bronzérmet nyertek. Esztergályos és Grátz mellett a cselgáncsozó Gercsák Szabina (63 kilogramm) és az úszó Szilágyi Liliána (200 méter pillangó) győzött, míg utóbbi sportágban Sztankovics Anna (100 m mell), valamint Szabó Norbert (200 m vegyes) harmadik lett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.