Csak tanácsadóként segít

Olimpia 2016 - távozik a főszervező cég vezetője

Távozik posztjáról Maria Silvia Bastos Marques, a 2016-os Rio de Janeiró-i nyári olimpia előkészületeivel megbízott cég vezetője.

2014.04.01 20:26MTI
freedigitalphotos.net

A sajtó egyelőre csak találgat, miért döntött így az üzletasszony két évvel az első dél-amerikai olimpia előtt. Mindenesetre az elmúlt időszakban a Nemzetközi Olimpiai Bizottság képviselői többször is éles kritikát fogalmaztak meg az előkészületek késése miatt.

A szervezők a héten újabb határidőt nem tartottak be: mostanra kellett volna elkészülnie annak a költségvetésnek, amely az olimpiáig hátralévő időszakra vonatkozó beruházásokkal kapcsolatos pénzügyi kötelezettségeket rögzíti.

Marques a jövőben változatlanul tanácsadóként segíti Eduardo Paes riói polgármester munkáját.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.