Kiálltíás nyílik a híres magyar tervező munkáiból

Képek: Zoób Kati ágyneműit is megmutatja...

Szövet és szöveg címmel ma kiállítás nyílik a híres magyar divattervező, Zoób Kati alkotásaiból: nemcsak ruhákban, ágytakarókban, asztalterítőkben is gyönyörködhet a látogató.

Nézze meg a képeket Zoób Kati kiállításáról! képgaléria

2011.06.15 11:40MTI/ ma.hu

Több hónapig tartó kiállítás nyílik június 15-én Textúra - Szövet és szöveg címmel a budapesti Petőfi Irodalmi Múzeumban.

A tárlaton Zoób Kati nemzetközi hírnévre szert tett magyar divattervező gyűjteményét tekinthetik meg a látogatók.

Kati szőtteseit, ágytakaróit, asztalterítőit, ágyneműit, fehérneműit, csipkéit, hímzéseit Hegyi Katalin irodalomtörténész, a kiállítás kurátora a száz éves textilekhez válogatott, kortárs és klasszikus magyar írók a nőről írt idézetei egészítik ki.

A kiállítást október 30-ig láthatja a közönség.

Nézze meg a képeket itt! - Fotó: MTI

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.