Vodkát vett a rehabra indulás előtt a sztár!

Képek - Amy Winehouse: Azt hiszem, összehánytam a fürdőszobátokat!

Az utóbbi időben nincsenek tele Amy Winehouse-szal a lapok, ám azt nem lehet mondani, hogy az énekesnő állapota sokat változott: ismét rehabra küldték, de bevonulása előtt beszerzett egy üveg vodkát...

2011.05.29 08:30ma.hu

Bár néhány hónapig úgy tűnt, a jelek szerint nem sokat változott Amy Winehouse - az énekesnő karrierje kezdete óta igen kedveli az italt, nem egy botrányos eset áll mögötte. Rehabra sem először kerül - a The Sun értesülései szerint ismét kénytelen az intézet vendégszeretetét élvezni.

Amy alkoholfüggése mellett a kábítószerről sem tud lemondani. Úgy tűnik, egyedül már képtelen kezelni problémáját.

A legmegdöbbentőbb mégis az, hogy az énekesnőt - aki már bizonyára tudja, mi vár rá a rehabon - az intézetbe vezető úton rajtakapták, hogy bebiztosítja magát egy üveg vodkával...

Egy szemtanú szerint Winehouse már akkor ki volt ütve, amikor betért a boltba megvenni az italt. Keresnie kellett a szavakat ahhoz, hogy elfogadhatóan kifejezze magát.

A külseje egyenesen sokkoló volt. Nem telt el sok idő, és egy másik londoni üzletben is megdöbbentette a jelenlévőket Amy.

Egy fodrászszalonba sietett be, a mosdóba rohant, majd amikor kijött, annyit mondott: "azt hiszem, telehánytam a fürdőszobátokat!"

A szalon dolgozói és a vendégek tátott szájjal néztek utána. A történtekre Amy Winehouse szóvivője csupán annyit mondott, hogy az énekesnő viccelt.

Az aranytorkú sztár egyébként valóban elvonókúrán van, a Prirory intézetben kezelik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.