"Carlos" egy rutinellenőrzésen bukott le

Kínos: Ittas vezetésen kapták rajta a Született feleségek sztárját!

Egy szokásos rutinellenőrzésen intették le a Született feleségek sztárját, ám az ellenőrzés során a rendőr alkoholos leheletre figyelt fel. Ricardo Chavirát csak óvadék ellenében engedték szabadon.

2011.05.05 18:29ma.hu
Fotó: CelebrityWonders

Szokványos rutinellenőrzésen intették le a közlekedésiek Ricardo Chavirát, ám néhány szó után a papírokat ellenőrző rendőrnek feltűnt, hogy a sofőr lehelete határozottan alkoholszagú. A Született feleségekből Carlos Solisként ismert színésznél a szonda is megerősítette a gyanút, így hajnali 2 óra után azonnal bevitték Los Angeles illetékes rendőrörsére.

Csak másnap délután engedték szabadon, akkor is 25 ezer dollár óvadék ellenében, és május 24-re már ki is tűzték a bírósági tárgyalás időpontját.

A színész - aki korábban soha nem került még konfliktusba a hatóságokkal - nem köteles megjelenni a bíróságon, az ügyvédje is képviselheti őt.

Az utóbbi időben kissé megszaporodtak az ittasan vezető sztárokról szóló hírek, ám az egyelőre nem tisztázott, hogy eddig is ilyen arányban buktak le, csak nem jutott a sajtó tudomására, vagy valóban lazábban értelmezik a szabályokat a hírességek mostanság.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.