Tüdőgyulladással ismét kórházban a díva

Gábor Zsazsát Liz Taylor nem engedi meghalni!

Gábor Zsazsa az utóbbi időben szinte még ki sem jön a kórházból, mikor valami miatt újra visszakerül, de a mostani súlyos tüdőgyulladásra is azt mondja: barátnője, Liz nem engedi meghalni.

Képekben a gyönyörű színésznő, Gábor Zsazsa fiatalon képgaléria

2011.05.05 12:29ma.hu

Az elmúlt több mint fél évben Gábor Zsazsa hol elfertőződött sebei miatt, hol menthetetlen lábával, hol vérnyomásproblémákkal küszködve kötött ki a kórházban, ám minduntalan sikerült legyőznie a már-már küszöbön álló halált és fityiszt mutatva a nagy kaszásnak, hazatérhetett otthonába.

Gábor Zsazsa férjével, Fréderic von Anhalt herceggel (További képek a galériában)

De a megpróbáltatások csak nem akarnak véget érni, az egykori színésznő most egy makacs tüdőgyulladással ijesztette meg az orvosait, akik azonnal kórházba parancsolták őt. A nehéz légzéssel küzdő dívához férje, Frederic von Anhalt herceg hívott orvost, aki megállapította a tüdőgyulladást, a kórházban most épp azon igyekeznek, hogy csökkentsék a tüdejében felgyülemlett vizenyőt.

A 94 éves díva aggódó férje azt is hozzátette, hogy ezúttal jobban megijedtek, mint bármelyik korábbi kórházba szállításkor.

"Remélem, életben marad." - mondja Anhalt herceg, és közben arról ábrándozik, hogy augusztusban meg tudják ünnepelni ezüstlakodalmukat.

Gábor Zsazsa legutóbb akkor került kórházba, amikor márciusban megtudta, hogy meghalt legjobb barátnője, Liz Taylor, ám később bevallotta, hogy megjelent neki álmában a halott színésznő és figyelmeztette, még nincs itt az ideje annak, hogy meghaljon.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.