Családon belüli erőszakért kell felelni a sztárnak

Nem talált haza részegen: Nicolas Cage-et letartóztatták

Részegen ordítozott Nicolas Cage a feleségével, miközben nem sikerült eldönteniük, melyik az ő házuk ajtaja. A környékbeliek viszont rendőri segítséget kértek.

2011.04.19 12:29ma.hu

A New Orleans-i rendőrség vendégszeretetét élvezhette a hétvégén Nicolas Cage, miután feleségével nem tudták eldönteni, melyik kapu tartozik az ő lakásukhoz. Mentségükre legyen szólva: nem saját ingatlanról van szó, csak bérlik a lakást, ám a környékbeli lakók hamarosan megunták a vitát és rendőrt hívtak az ordítozó párhoz.

Az Oscar-díjas színész ellen vádat emeltek nemcsak a köznyugalom megzavarása miatt, de nyilvános ittasságért és családon belüli erőszakért is felelnie kell a május 31-re kitűzött bírósági tárgyaláson.

Nicolas Cage A varázslótanonc című film mágusaként

A helyszínre érkező rendőrök beszámolója szerint a 47 éves sztár a nála 20 évvel fiatalabb feleségét, Alice Kimet a karjánál fogva próbálta elrángatni a lakásuk elől, mert úgy gondolta, máshol laknak.

A kiérkező rendőrök láttán viszont menekülőre vette a figurát, megpróbált egy taxit leinteni, hogy azzal menjen el, de a rendőrök nem engedték elindulni a sárga kocsit, amivel még jobban feldühítették az amúgy is hangos színészt.

A város központi őrszobájáról néhány óra múlva kiengedték az addigra lenyugodott és már józanodó sztárt, de úgy tűnik, ezúttal az élet megismétli a film képzeletvilágát. Cage ugyanis 1995-ben épp a Las Vegas, végállomás című Coppola-film főszerepéért kapta az Oscar-díjat, amelyben épp egy életunt alkoholistát játszik, aki a kaszinók földjén akarja halálra inni magát.

Még több hír Nicolas Cage-ről

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.