Vilmosért hagyott fel szokásával - de nem bírta

Kate Middleton a lassú öngyilkosságot választotta?!

Korábban úgy tűnt, sikerült felhagynia gyilkos szenvedélyével, de Kate Middleton az esküvő közeledtével az egyre erősödő stresszt újra cigarettával próbálja enyhíteni.

Lesse el Kate Middleton öltözködési ötleteit! képgaléria

2011.04.07 17:29ma.hu

Úgy látszik, Kate Middleton hiába próbál megfelelni a szigorú udvari etikettnek, legalább egy szempontból pont olyan, mint sok más egyszerű fiatal nő: ha túl sok stressz éri, nem tud máshoz nyúlni, mint a cigarettához. "Csak Diana hercegnő érthetné meg, milyen nyomás alatt van ez a fiatal hölgy" - magyarázta egy bennfentes a PopEater című bulvároldalnak.

Fotó: People (További képek a galériában - KATT ide!)

A probléma már csak azért is aggasztja a Kate-hez közelállókat, mert az ifjú menyasszony az egyetemi évei alatt is dohányzott, igaz, akkor azért, hogy elnyomja az éhségét, de Vilmos herceg annyira ellenezte, hogy végül a szerelem erősebb volt és Kate letette a cigarettát.

Most azonban újra rá-rágyújt, persze saját bevallása szerint még a zűrösebb napokon is mindössze 2-3 szálról van szó, de egy leszokott dohányosnál gyorsan felszaladhat ez a mennyiség - vallják a szakértők.

"Ráadásul tény, hogy a dohányzás egyáltalán nem oldja meg a problémákat" - teszi hozzá az informátor, aki viszont attól tart, hogy az esküvő közeledtével egyre jobban fog sóvárogni a menyasszony a cigi után.

Csak nehogy Vilmos emiatt lefújja az esküvőt!

Még több hír Kate Middletonról

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.