Nem lányán keresztül akar hittéríteni

Nem apáca - mégis vallásos emlékiratot tervez Katy Perry mamája

Memoárt szeretne kiadni Katy Perry mélyen vallásos édesanyja, azt akarja elmagyarázni, hogy a popszakma csak bohóckodás a sztárnak, valójában megérintette Krisztus misztériuma.

Katy Perry köldökig dekoltálva reklámozta új parfümjét! képgaléria

2011.03.19 09:29ma.hu
Fotó: Splash (További képek a galériában: KATT ide!)

Nem akarja kihasználni lánya hírnevét és felfedni legféltettebb titkait, mégis egy emlékirat-szerű műben szeretne vallani családja vallási elkötelezettségéről Katy Perry evangélikus édesanyja. Mint mondta, csak azt szeretné megmutatni a rajongóknak, hogy az előadóként "bohóckodó" Katyt hogyan érintette meg Krisztus és az ő tanításai.

"Ez a memoár azért készül, hogy tisztán lássuk a dolgokat. Nem hittéríteni akarok, vagy Katy Perryről mindent elmondani. Ez a történet Mary Perry Hudsonról szól" - állítja a mama.

Elmondta, lánya sikerei rá is hatással voltak, annak minden pozitívumával és negatívumával együtt.

"Imádom a lányom és nagyon büszke vagyok rá, de nem értek egyet a karrierválasztásával" - ismerte be Mary, akinek érdekes módon újdonsült vejével, Russel Branddel annak ellenére sem volt semmi baja, hogy nem vetette meg korábban a kábítószereket sem.

Még több hír Katy Perryről a linkre kattintva!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.