Mindig is jóbarátok voltak

Lady Gaga lesz Elton John fiának keresztanyja!

Lady Gagára felelősségteljes feladat vár: ő lehet Elton John néhány hetes kisfiának a keresztanyja. A választás nem véletlen, a két sztár mindig is közeli barátságban állt.

Lady Gaga meghökkentő műanyagruhában Atlantic City-ben! képgaléria

2011.02.28 18:29ma.hu
Fotó: Life (További képek a Galériában, KATT!)

A szupersztárok világába nehezen kerülhet be egyszerű földi halandó, így hát cseppet sem meglepő, hogy Elton John és párja, David Furnish is a hírességek közül választotta ki azt a személyt, aki véleményük szerint a legalkalmasabb lenne keresztanyaként.

Zachary Jackson Levon Furnish-Johnt így nem más, mint Lady Gaga fogja a keresztvíz alá tartani és ő lesz az, aki a szülőkkel karöltve egyengeti majd a kis Zach útját.

Mit is lehet ehhez hozzáfűzni? Lehet, hogy Lady Gaga elsöprő hatással van a rajongókra a színpadon állva, de nem lehet megkerülni a kérdést, vajon milyen életpályát fog bejárni az a gyermek, aki már eleve egy, a szokványostól eltérő szülőpáros mellett nő fel, de őket egy magát nyíltan drogosnak valló, mi több, erre büszke nő egészíti ki?

Elton John a döntését azzal indokolta, hogy Lady Gaga egyike azoknak, akik a legtöbb követővel és rajongóval rendelkeznek az interneten, tudja, hogyan kell kommunikálni velük, és azt hirdeti, hogy a szabadság abból áll, hogy mindig azt teheted, amit csak akarsz. Márpedig ők Daviddel szeretnék, ha Zach olyan felnőtté válna, amilyen ő maga lenni akar.

No comment.

Olvasson még több érdekes hírt Elton Johnról: itt!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.