Nagypapakorban babázik a meleg sztár

Szenzációs képek: Elton John kisfia apával és papával vakációzik

A közelmúltban apa lett Elton John - A zseniális zenész és párja úgy döntöttek, nem hagyják veszni Elton tehetségét, és átörökítik egy gyermekre. A meleg énekes és kedvese vakációzni vitte a kis Zachary-t, ahol egy fotós lencsevégre kapta a családot.

Tündéri baba: íme Zachary, Elton John és David Furnish fia! képgaléria

2011.02.24 06:29ma.hu - Fotó: Daily Mail/Eroteme.co.uk

Csaknem 64 évesen lett apa a világhírű énekes, akinek slágereit nem lehet megunni - Elton John homoszexuális kedvesével együtt vállalta, hogy felneveli a kis Zachary-t, akit most mindenki megcsodálhat.

Elton John nagyon boldog a kisfiukkal - Fotó: Daily Mail/Eroteme.co.uk

Hogy Elton kezében jól áll a kisbaba, az nyilvánvaló: a sztárt és párját Hawaii-on kapta lencsevégre egy fotós a nyolchetes gyermekkel. Itt koncertezik most két alkalommal is a zenész.

Szemmel láthatóan teljesen kivirult, csupa mosoly - vidáman játszott a kisfiúval, aki egyébként a Zachary Jackson Levon Furnish-John nevet viseli, de biológiai apja Elton John.

A páros azért döntött így, mert az énekesnek veleszületett, isteni tehetsége van, amelyet nem szerettek volna "elkótyavetyélni". Úgy vélték, a géneket mindenképp tovább kell örökíteni.

A kis Zac-nek az énekes Daddy (apu), David pedig Papa, hiszen valahogyan meg kell különböztetnie a szüleit megszólításukban.

Elton John kedvese, David Furnish egyébként csak 48 éves, jóval fiatalabb a sztárnál.

Nagyon sok sztárnak lesz most babája!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.