Mit tegyünk Bálint napon, ha szinglik vagyunk?

Hat tipp Valentin napra - szingliknek

A Bálint nap önmagában a szeretetről szól. A szeretet pedig mindenképpen olyasvalami, ami megérdemli, hogy megünnepeljük.

2011.02.14 12:38

Hogyan töltsük a Bálint napot, ha szinglik vagyunk?

A facér hölgyek számára a Bálint nap valódi rémálommá válhat. Miközben ismerőseink izgatottan készülnek a párjukkal való találkozásra, mi csak arra számíthatunk, hogy másnap majd felhívnak, és eldicsekednek vele, hogy merre jártak, mi mindent kaptak ajándékokban és kényeztetésben, és hogy mennyire aranyosak, fessek és figyelmesek is ezek a pasik.

Vajon ez a szeretetnek szentelt nap kizárólag a párkapcsolatban élőknek szól?

Tartsa szem előtt, hogy a Bálint nap önmagában a szeretetről szól. A szeretet pedig mindenképpen olyasvalami, ami megérdemli, hogy megünnepeljük. Nem számít, mennyire lelombozó azzal szembesülni ezen a napon, hogy nincs párunk, biztosak lehetünk benne, hogy a környezetünk ezen a napon kicsit több szeretet sugároz.

Ezen a napon a párok jó része együtt van, hogy kifejezzék szeretetüket s összetartozásukat. E nap estéjén rengeteg szerelmi vallomás születik. A világ ilyenkor némi romantikus energiával töltődik fel. E nap jelentősége képes arra, hogy egy 'szokásos' napból egy különleges napot varázsoljon.

Érezze a levegőben vibráló varázslatot, és adja át magát neki, még akkor is, ha meggyőződése, hogy a Bálint napnak semmi értelme.

Íme 6 módja annak, hogyan töltheti el tartalmasan a szerelem napját egy szingli!

Utazás

Tegyen a saját kedvére, és utazzon el valahova, ahova már régóta vágyott, vagy egyszerűen üljön autóba, és irány az ismeretlen. Csodálja meg a természet, a környezet szépségeit, hagyja magát lenyűgözni az emberektől, akikkel találkozik. Nézzen be az egyik helyi bárba, kérje a kedvenc italát, és élvezze a kilátást és a szerelemről szóló gondolatokat.

Forró fürdő


Vegyen egy jó fürdőt otthon. Ne felejtsen el pár csepp levendula olajat tenni a vízbe. A fürdőszobát gyertyákkal és mécsesekkel világítsa meg, és élvezze a látványt, ahogy a gőz felszáll a vízről, és lassan hömpölyög a levegőben. Figyelje magát, ahogy lélegzik, és engedje át magát teljesen a kikapcsolódásnak és a pillanatnak.

Kényeztetés a szépségszalonban

Látogasson el egy szépségszalonba, és próbáljon ki mindent a „menüből”, ami élvezetesnek tűnik. Ha nincs kedve sok pénzt kiadni, kényeztesse magát otthon. Lassan és aprólékosan végezze a testápolást.

Fesse be a haját

A hajmosáshoz válasszon kellemes illatú sampont, majd tegyen rá hajpakolást.

Manikűrözzön, pedikűrözzön otthon.

Vegyen egy nyugtató fürdőt, pedikűrözzön és manikűrözzön, majd használjon tápláló olajat, vagy egy illatos testápolót. Mire végzett, érezni fogja a szépséget, ami sugárzik önből. Sétáljon egyet, tegye meg a szívességet a világnak, hogy megmutatja magát.

Lánybuli

Hívja meg az összes facér barátnőjét, és töltsék az egész estét palacsintasütéssel és gyermekkorul társasági játékaival, mint pl. 'mersz vagy felelsz'. Természetesen játszhatnak durva ivós játékokat is, a kamaszkorukból, közben tanulhatják egymástól a koktélkészítést.

Mozi

Függetlenül attól, hogy egyedül tölti-e az estét, vagy a barátnőivel, az egész estés filmnézés jó időtöltés. Nézze meg kedvenc színészeit, vagy azokat a filmeket, amiket már régóta szeretne, csak nem jutott rá ideje. Készítsen pattogatott kukoricát, vegyen jégkrémet. Élvezze mindkettőt lelkiismeret-furdalás nélkül. Brad Pitt önt olyannak szereti, amilyen.

Olvasson

Vegye elő újra kedvenc könyvét. Vagy menjen könyvtárba, és kölcsönözze ki kedvenc írójának egy könyvét, vagy egyet, amit már mindig is el akart olvasni. Ha „kalandra” vágyik, válasszon egy tetszőleges könyvet a könyvtárban, véletlenszerűen, valamilyen előre megállapított módszer szerint. Pl. eldöntheti, hogy a könyv, amit hazavisz, balra a harmadik polcsoron lesz, sárga borítóval, a P betűs részen.

Majd kezdődhet a kaland, melyben kiderül, milyen mondanivalót tartogat ez a könyv önnek.

Kapcsolódó írások:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.