Az apaság minden pillanatát élvezi a sztár

Elton John: Imádom a pelenka szagát!

Minden apa másképp éli meg fia érkezését. Nincs ez másképp a sztároknál se, sőt, akkor se, ha a szülők történetesen egyneműek, béranya szülte a picit.

2011.01.25 17:29ma.hu

Karácsonykor lett apa Elton John, mégpedig a szó legszorosabb, biológiai értelmében, a mesterséges megtermékenyítés után egy béranya szülte meg Zacharyt.

A ma.hu nemcsak erről adott hírt egy hónapja, hanem azóta bemutattuk az ifjú jövevényt is, akit a híres zenész David Furnish-sel, élettársával együtt nevel. A sztár azonban most mesélt először arról, hogy hogyan is éli meg az apaságot, ami nem mondható, hogy túl korán jött.

Elton John és társa Zacharyval a U2 magazin borítóján

A 63 éves énekes-zenész megdöbbentette a sajtót azzal a vallomásával, mely szerint „kifejezetten szereti a pelenka szagát”, utalva ezzel Cristiano Ronaldo nemrégiben tett kijelentésére. A focista, aki szintén a közelmúltban lett apuka, bevallotta, hogy imádja a fiát, de a pelenkázásról szívesen lemondana.

Az apaság fantasztikus dolog, ez a legcsodálatosabb esemény, ami azóta történt velem, hogy Daviddel találkoztam!” - mondta el a furcsa szemüveggyűjteményéről is híres énekes.

Meglepő módon ez nagyon megnyugtató, hogy itt van ez a piciny teremtmény, akit etetsz, öltöztetsz, fürdetsz, esténként mesélsz neki, és olyan, mint egy üres vászon. Minden, amire szüksége van, csak a szeretet és a gondoskodás. Ez a legcsodálatosabb érzés. Mikor már beszél és szaladni fog, valószínűleg kicsit másképp fogom gondolni.” - áradozott a Gnomeo és Júlia című animációs film premierjén, melynek a zenéjét írta.

Listázta kívánságait Elton John

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.