Végre anya lett a színésznő

Halle Berry lánya arab és héber...- Képek!

Vasárnap jött a világra a gyönyörű színésznő, Halle Berry kislánya - A sztár nagyon boldog, hiszen évek óta várt az anyaságra. Mostmár azt is tudjuk, hogy hívják a csemetét.

Halle Berry igazi bombázó! - Ugye, hogy ellenállhatatlan? képgaléria

2008.03.19 17:00ma.hu

A hétvégén megszületett Los Angeles-ben Halle Berry és kedvese, Gabriel Aubry lánya. A kicsi a keresztségben a Nahla Ariela Aubry nevet kapta, első neve arab, míg a második héber eredetű.

Úgy tűnik, a csinos színesbőrű színésznő végre révbe ért. Halle Berry évek óta másra sem vágyott, mint hogy egy férfi oldalán végre megtalálja a boldogságot és gyermeke szülessen. A szerelemben korábban igen szerencsétlen sztárnak most teljesült az álma.

Párjával, Gabriel Aubry-val hosszú ideje tart a kapcsolatuk - igaz, néminemű nézeteltérések azért akadtak köztük. Amikor Berry már teherbe esett, elterjed a híre, hogy a kedvese megmakacsolta magát, és nem akart összeköltözni a színésznővel.

Halle Berry párjával, Gabriel-el

Remélhetőleg azóta megnyugtatóan rendeződött a kapcsolatuk - most mindenesetre mindketten nagyon örülnek első gyermeküknek.

Halle Berry korábbi szerelmeivel rendesen megszenvedett. Sehogysem akart eljönni számára az igazi. Már férjnél is volt - David Justice-szal azonban visszafordíthatatlanul tönkrement a kapcsolatuk.

S bár ma már nagyon bánja akkori meggondolatlanságát, a színésznő annyira elkeseredett, hogy véget akart vetni az életének. Beült az autójába, és beengedte a gázt. Édesanyja az utolsó percben talált rá a lányára...

De jött a következő férj, Eric Benet. A sármos zenésszel azonban talán még hamarabb eljutottak a szakításig.

A színésznő mindenesetre öngyilkossági kísérlete után ígéretet tett arra, hogy többé nem lesz gyáva, megpróbálja megoldani a gondjait. És lám, jóra fordultak a dolgai...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.