Marion Cotillard-ot elárulta a pocakja

Bájos fotók - Milyen régóta terhes a színésznő?

Gyermeket vár Marion Cotillard színésznő, aki csupán a napokban jelentette be a babavárás hírét, ehhez képest a reptéren pár napja erősen domborodó pocakkal jelent meg.

Már látványos: Marion Cotillard gyermeket vár! képgaléria

2011.01.21 10:15ma.hu - Fotó: vpqv.net - gossipcenter

A közelmúltban szinte egyszerre jelentette be két neves színész, hogy kisbaba érkezik hozzájuk - Owen Wilson és Marion Cotillard is szülők lesznek.

A csinos színésznő, akit nemcsak világhíressé, de Oscar-díj birtokossá is tett a Piaf című film, a napokban jelentette be, hogy várandós.

Még több kép itt! - Fotó: vpqv.net

Párjával, a szintén színész és rendező Guillaume Canet-vel első gyermeküket várják, terhességének hírét Marion szóvivője is megerősítette.

Nagyon úgy tűnik azonban, hogy a szép színésznő is átejtette egy kicsit a nagyérdeműt, hiszen minden bizonnyal nem most tudta meg, hogy babát vár.

A párizsi-, majd a Los Angeles-i reptéren ugyanis pár nappal ezelőtt már látványosan domborodó pocakkal kapták őt lencsevégre a lesifotósok. A hírek szerint a 35 éves színésznő és párja tavaszra várja a kicsi érkezését.

Közben azonban nem maradunk Marion Cotillard nélkül a filmvásznon, hiszen egy Woody Allen-alkotásban, majd pedig egy Steven Soderbergh Cantagion című filmjében is látható lesz a közeljövőben.

Marion Cotillard elvarázsolja a férfikat

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.