Feltörte a színész lábát a csizma

Kórházba került Romániában Nicolas Cage

Kórházi ápolásra szorult Bukarestben Nicolas Cage, aki visszatért a fővárosba új filmjének, a Ghost Rider 2-nek a forgatására. A színész lábát egy csizma sértette fel, amelyet forgatás közben viselt.

2011.01.12 15:29manna.ro, fotó: answers.com

Cage-t a CF 2 klinikán látták el, éppen abban a kórházban, ahol felvették a jelenetet, amelyben a lábbelit viselte.

"Nicolas Cage lábán volt egy seb, melyet csizmája okozott. Ellátuk, és ezt követően folytatta a munkáját" - nyilatkozta a kórház ortopéd sebésze, Bogdan Ionescu.

A színész január elején érkezett vissza Bukarestbe, hétfőn pedig Moszkvába repült.

Fotó: manna.ro


A romániai Libertatea napilap szerint Cage-nek nem ez az első kellemetlensége filmjének romániai forgatása alatt. Decemberben ugyanis erőszakkal megcsókolta egy román nő.

A statiszta kihasználva, hogy egy jelenetben dolgozhat a színésszel, egy óvatlan pillanatban odarohant hozzá, és szájon csókolta. A stábnak kellett eltávolítania a felbuzdult nőszemélyt.

"Majdnem egész este filmeztek aznap, 12 óra fele Cage elkezdett sétálni a statiszták között. Lehet, hogy többet maradt volna köztünk, ha egy tüzes bárányka rá nem veti magát, és meg nem csókolja pont a száján.

Azt hittem, hogy Nicolas Cage tömések nélkül marad ekkora szívóerő után. A színész, aki láthatóan felháborodott, visszafogta magát, és csöndben, szerényen visszavonult
" - mesélte Dorin Şoimaru, aki maga is részt vett a forgatáson.

Nicolas Cage adósságokban úszik

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.