A szérum intenzívebb hatóanyagú készítmény

Arcápoló szérum vagy arckrém?

Hideg időben a legtöbb nő igyekszik arcbőrét a zord időjárás viszontagságoktól valamilyen speciális készítménnyel megvédeni.

2011.01.04 09:00impulzus.ro

Az érzékeny bőrűek erre fokozottan figyelnek. Némi problémát mindössze az jelenthet, hogy arckrémet vagy szérumot vásároljunk-e?

A kozmetikai iparban hamar rájöttek arra, hogy egy-egy intenzívebb hatóanyagú készítmény jóval hatásosabb, mint az egyszerű arckrém.

A szérum nem más, mint egy olyan komplex összetételű koncentrátum vagyis esszencia, ami az igénybe vett bőrt a lehető legrövidebb idő alatt és a leghatékonyabb módon képes regenerálni.

A mindennapi arcápolás olykor fáradságos procedúrának bizonyul és egy idő után unalmassá válik. Ezért sokan inkább arcápoló szérumot választanak, mivel ezek tömörített formában tartalmaznak olyan speciális hatóanyagokat, amelyek elősegítik a bőr fokozottabb ápolását és regenerálását.

Az üzletekben megannyi arcápolószérum közül választhatunk. Ezek közül a legtöbb az éjszaka folyamán felkészíti a bőrt, és a reggeli ébredést követően szinte tökéletesen néz ki.

A friss bőrfelületre már játszi könnyedséggel felvihetjük a sminket, az eredmény valóban látványos, hatása pedig óraikig tart. Használatához azonban nem szabad hozzászoktatni a bőrt, kizárólag kúraszerűen ajánlott alkalmazni.

A regeneráló és nyugtató szérum tulajdonképpen előkészíti a bőrt a hideg hónapok kellemetlenségeire, hogy jobban bírja a gyűrődést.

A kúrát követően pedig visszatérhetünk az arcbőrünknek megfelelő krém használatához.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.