Téli sminktrendek 2010/2011-ben

Sminkelj úgy, mint a sztárok Hollywoodban!

Az LA Makeup bemutatja a 2010-2011-es téli sminkkollekcióját. A márka céljául tűzte ki, hogy segít a nőknek eligazodni a sminktrendek világában és az egyénre szabott sminkelésben.

Így sminkelj 2010/11 telén! képgaléria

2010.12.30 17:29LA Makeup

A szezonális L.A. kollekciókkal negyedévente mutatják be a legújabb L.A. Makeup irányvonalat. A téli kollekció azoknak szól, akik a téli szürkeségben is a színekre és csillogásra vágynak.

Az L.A. Makeup 2010-2011.-es téli sminktrendje vidám és elegáns. Előtérben a szilveszter, bálok és party-hangulat. Szemfestése erős színekben pompázik, makulátlan alapozás és csillogó ajkak a fő jellemzők.

Az L.A. Makeup üzletekben egyéniségéhez illő termékek közül válogathat mindenki elérhető áron. Az alábbi sminkek közül a legtöbb hölgy talál magához illőt, az elkészítésükről készült videók pedig megtalálhatóak a márka weboldalán.

Ezek segítségével a sminkek könnyedén elkészíthetőek.

Aki bohém és vidám sminkre vágyik, azoknak készült a következő smink. Ezt a sminket az élénk színek jellemezik. Zöld szemhez mesés hatást kelt a korall vörös szemfesték az arannyal finomítva, melyet a sötétlila-fekete kombinációja vadít meg igazán!

A hosszú fekete pillák a drámai hatás alap kellékei. Fontos a makulátlan alapozás és a finom pirosítás.

Fotók: LA Makeup

Aki elegáns és nőies sminkre vágyik, azoknak a következő sminket ajánljuk.

A báli szezonban elengedhetetlen az elegáns, alkalmi smink. A szemhangsúlyos, fekete és csillámló smink tökéletes hatást ér el minden szemszínnél. Fontos, hogy az ilyen erős szemfestéshez óvatosan pirosítsunk, az ajkakra pedig csillogó színtelen szájfény kerüljön.

A csillogást és bulizást kedvelőknek ideális a következő smink.

Ez a smink esti programokon, akár szilveszteri vagy farsangi bulikon is kiválóan mutat. Barna és kék szeműek bátran használhatják a sötétlilát és a feketét. A bátrabbak egy kis zöldet is csempészhetnek bele.

A partysminkek elengedhetetlen kelléke a műszempilla és a csillogó kövek.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.