Amit a pasi meg akar érteni...

A női testbeszéd titkai

Eltérően a nőktől - akik jártasak a kertelés művészetében - a legtöbb férfi tényleg azt mondja, amire gondol. Az ő beszédük őszinte és lényegre törő.

2010.12.22 12:00kamaszpanasz.hu

Tippek pasiknak:

A nők, másrészt, általában sokkal összetettebbek, bonyolultabbak, különösen, ha egy beszélgetésről van szó. Ezért alapvetően fontos a nők testbeszédének értelmezése.

Ha hiszed, ha nem, a nők állandóan nyilvánvaló jeleket adnak arról, hogy hogyan éreznek, a testbeszédükkel. A trükk a jelek dekódolásában rejlik, ami különösen hasznos lehet az ismerkedési időszakban, amikor még nem ismeritek egymást olyan jól.

Nézd meg az alábbi fizikai célzásokat, hogy megtudd, mit mondanak a szemei és csípői, még ha az ajkai némák is.

Flörtölés

Könnyű megtudni, ha egy nő próbálja megszerezni egy férfi figyelmét, még a szoba szemközti oldaláról is, jóformán minden részlete a testbeszédüknek drasztikusan megváltozik. Kezdőknek: a férfi felé hajolnak, és úgy próbálnak vonzalmat kelteni, hogy gyakran kezdeményeznek szemkontaktust.

Sokkal gyakrabban nevetnek, mint általában, állandóan mosolyognak, tekintet nélkül arra, hogy a fiú vicces-e vagy sem. Az ajkukat harapdálják és az arcuk sokkal élettelibb, kifejezőbb. A flörtölő nők többet babrálnak, mozognak.

Például lehet, hogy az ékszerüket piszkálják, a gyűrűjüket csavargatják, vagy a nyakláncukat húzogatják.

Ez az ideges izgatottság miatt van, mert a szívük picit gyorsabban ver, mint általában, ezért valahogyan le kell vezetniük a feszültséget. Lehet, hogy a hajukkal játszanak, vagy valahogy magukon hagyják a kezüket, szokatlanul, ami egy tudat alatti jele annak, hogy a vágyaik tárgya is ilyen módon érintse őket.

Hogyan reagálj: Ha az a lány viselkedik a legfeltűnőbben, akit kinéztél vagy az imént említett klasszikus flörtölési jelzéseket használja, akkor helyesen érzed biztosnak esélyeidet, és nem maradt más, mint felvont vitorlákkal előre!

Tulajdonképpen a cselekedeteivel zöld lámpát jelez neked.

Bujaság

A testi vágy jelei, ugyanazok, mint a flörtölésé, csak sokkal fokozottabbak. Csak képzeld el Beyoncé bármelyik videoklipjét, és más meg is van az ötlet.

Az szemkontaktus fokozódik és meghosszabbodik, és a tág pupillák a vágy ébredését jelzik. Ha pimasz pózokat vesz fel, mellkassal és csípővel előre, azzal mindent elárul.

Természetesen ez a nyitott viselkedés általában intim, szexuálisan fűtött helyzetekben jelenik meg, mint egy buliban.

Tehát, vedd észre, ha nehezebben lélegzik, ami a vágy jele. Például, mély levegőket vesz, amikor centikre vagytok egymástól a színházban vagy moziban, és alkalmanként egymáshoz értek?

Talán meg akar majd érinteni, mindenfajta előzetes szöveg nélkül.

Hogyan reagálj: Készen áll, úgyhogy kedvesen viszonyulj. Könnyítsd a dolgod több intimitással, mondjuk viszonozd az érintését, növeld a szemkontaktust, vagy keress ürügyet, hogy megérintsd, először gyengéden, majd nagyobb intenzitással, ha nem húzódik el.

Az érdeklődés hiánya

Az érdeklődés hiányát a fizikai jelzések felfedik, és legalább annyira biztosak, mint a jelzések ellentéte a flörtölés.

Például, ha a randi partnered sokszor másfele néz, mialatt beszélsz hozzá, vagy ritkán mosolyog, valószínűleg nem érdekelt.

Az érdektelenség más jeleihez tartozhat, ha elhajol tőled, vagy összekulcsolja a kezeit.

Valószínű, hogy ha maga előtt keresztbe teszi a karját, azt próbálja határozottan a tudtodra adni, hogy fizikálisan, és mentálisan is zárkózott irányodba.

Hogyan reagálj: Nem sok értelme van üldözni egy arra nem vevő személyt. Nem fog fájni ugyanakkor, ha megpróbálod néhányszor a flörtölés alatt, hátha fel tudod olvasztani.

De 10-ből 9-szer nem használ, tehát ne időzz azzal, hogy túl sok energiát pazarolsz erre a lányra, mielőtt bedobnád a törölközőt.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.