598 órát töltenek vásárlással

24 pár cipőt vásárolnak évente a brit nők

Évente átlagosan 598 órát töltenek vásárlással a brit nők, ezalatt 24 pár cipőt vásárolnak és összesen ezer fontot (330 ezer forintot) költenek divatcikkekre és szépségápoló termékekre.

2010.11.28 10:05MTI

Egy birminghami divat- és szépségvásár, a Clothes Show Life szervezőinek felkérésére készített felmérés során összesen háromezer nőt kérdeztek meg Nagy-Britanniában.

A kutatás eredményei szerint a nők évente átlagosan 11,5 órát töltenek azzal, hogy az üzleteket járva a legújabb trendek, ruhadarabok, kiegészítők után kutassanak. Ez egy átlagos brit nő várható élethosszához viszonyítva összességében öt évet jelent - ennyi idő alatt már egy diploma is szerezhető.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.