Egyhangúnak tartják mindkettőt az angol nők

Elég a szexből és a házimunkából!

A Daily Mail című lap közölt egy tanulmányt, amelyben 18 és 65 év közötti angol nőket kérdeztek arról, mennyire elégedettek életük különböző területeivel. Kiderült, hogy tízből hatnak elege van a véget nem érő házimunkából és az egyhangú szexuális életéből.

2010.11.24 16:00medipress.hu

A kiábrándult többségnek az volt a véleménye, hogy a pénz hiánya, a napi rutinjuk és unalmas külsejük teszi végképp elviselhetetlenné az életüket.

A négyezer megkérdezett huszonnyolc százaléka érzi magát sokkal átlagosabbnak, mint öt évvel ezelőtt. Az elégedetlenek elsősorban szegényes társasági életüket, stílusbeli változatosságuk hiányát és a hálószobájukat okolták rossz közérzetükért.

Tízből négy nő fokozottan tart a tél kellemetlenségeitől, mivel a hideg időszakban még szürkébbnek érzik magukat.

A riport azt a kérdést is körüljárta, mekkora hatással van a nők közérzete önmaguk és környezetük megítélésére és formálására.

A megkérdezettek negyede bevallotta, a tény, hogy átlagosnak érzik magukat, kihat az önbizalmukra és visszatartja őket a mindennapjaikban és munkájukban is.

Ötből egyen nyugtalankodnak amiatt, hogy nincs érzékük az öltözködéshez és kezdenek úgy kinézni, mint a saját anyjuk, mivel általános közérzetük kihat a ruhatárukra is, amelyben egyre inkább a fekete lesz a domináns szín.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.