Cher, a szuperszexi nagymami

Kitálalt Cher a drogokról és nemet váltó gyerekéről

Mindössze egy szűk tornadressz és egy fekete neccharisnya borítja Cher testét az egyik magazin címlapján, ám az énekesnőnek még mindig nincs mit szégyellnie.

2010.11.16 15:29ma.hu

A 64 éves Chert választotta címlapsztárnak decemberi számához a Vanity Fair című magazin, és minden kétséget kizáróan bebizonyítja, hogy az énekes szupersztár remekül dacol az idő múlásával. Persze senkinek nincsenek illúziói, hogy ezt Cher hogyan éri el, de az ilyen aprócska részletektől most tekintsünk is el, ennél sokkal érdekesebb dolgok derülnek ki a lap által megszellőztetett előzetesekből.

Az énekesnő többek közt őszintén mesélt lányáról, pardon, fiáról, pontosabban… Hát valahogy épp ilyen zavarban van maga Cher is, amikor gyermekéről faggatják.

A most 41 éves Chaz Bono ugyanis egészen a múlt évig még Chastity Bonoként élt, és anyjának nem sikerült megszoknia, hogy gyermeke nemet váltott. „Ő egy nagyon okos lány… azaz fiú!” - javította ki önmagát is az interjúban, és elmondása szerint nehéz beszélnie erről az időszakról.

Cher a Vanity Fair címlapján

Ha holnap reggel egy férfitestben ébrednék, csak rúgnék és sikítanék és sírnék és kirabolnék egy bankot, mert képtelen lennék magamra másképp tekinteni, mint nőként” - mondja Cher. „Nem tenném meg, amit Chaz tett. Elképzelni sem tudom.” - tette hozzá.

Chernek van egy másik fia is Gregg Allman exférjétől, a 34 éves Elijah, és elismerte, hogy mindkét gyermekével gondjai voltak a múltban. „Azt hiszem, Chaz végleg elszakadt tőlünk, és egy kicsit már Elijah is készen áll, hogy menjen, igaz, mindketten nagyon szeretnek engem. De az elengedés akkor is nehéz.” - ismerte be a Burlesque sztárja.

Az Oscar-díjas énekesnő arról is őszintén beszámolt, hogy családjának korábban kábítószer-problémái voltak. „Különös, hogy mindkét gyermekemnek ugyanazzal a droggal volt dolga, amivel az apjuknak: mindketten ugyanazt a szert választották. Az apám is heroinfüggő volt, a húgom apja pedig az alkohol rabjává vált, de érdekes módon ez minket „átugrott”.

Sosem drogoztam, morális okokból. Kipróbáltam pár kábítószert, de sosem éreztem jól magam a kontroll alól kikerülve.
” - olvashatók Cher szavai a Vanity Fair decemberben utcára kerülő számában.

Cher: Itt a vége!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.