Űzd el a komor telet növényekkel!

Virágozz fel! Díszítsd otthonod virágokkal!

Ha komornak érzed otthonod hangulatát tőlünk most kapsz néhány tippet, hogy milyen módon dobhatod fel a lakásod. Ha a virágokat néhány remek ötlettel helyezzük el, csodát tehetünk!

2010.11.09 13:00ma.hu

Virágfejek a tálban

Zen hangulatot teremthetünk, ha egy szögletes fekete kerámiatálba néhány virágfejet helyezünk.

Szórhatunk köré apró kavicsokat, díszhomokot, kagylóőrleményt vagy akár faforgácsot is.

Rózsadoboz

Aki valami nagyon egyedit szeretni alkotni, kövesse ezt az alkotást. Egy nagy csokor, azonos színű, félig kinyílt rózsának a fejére lesz szükség, melyeket egyenként, gondosan egy üvegdobozba kell helyezni.

Hűvös helyen néhány napig gyönyörű dísz lehet.

Rózsacsokor

A rózsacsokrot a hálószobádba ajánljuk, válassz hozzá fémesen csillogó, barokkos vonalú vagy egy erőteljesen ívelt fekete porcelán vázát.

Ha ebben az időszakban vásárolunk rózsát, meglehet, hogy nem érezzük rajta az erőteljes illatot. Ilyenkor csaljunk egy kicsit és párologtassunk néhány csepp rózsaolajat.

Kála

Nemcsak mezei csokrot helyezhetünk el egy country stílusú otthonban. A rusztikus felületekhez jól megy az elegáns kála, csak a megszokottól eltérően kössük meg a csokrot.

A kötözéshez használjunk natúrszínű rafiát, majd az egészet állítsuk egy átlátszó, hosszúnyakú vázába.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.