Ha egy férfi akcentussal szól hozzád...

Szexi-e az akcentus?

Talán a romantikus lányregények hangulatát kelti életre, ha egy férfi akcentussal szól hozzánk. Főleg, ha helyes. Vagy csak akkor?

2010.11.09 17:00napidoktor.hu

Sármosabb –e a pasi, ha nehezen jönnek a szavak a szájára?

Attól kábulunk el, vagy ez csak olaj a tűzre?

Míg a férfiak körében dívik a mondás, miszerint az alkoholtól szépülnek a nők, úgy lehetséges, hogy a hölgyeknek az akcentus ugyanazt a hatást eredményezi. Arról nem beszélve, hogy a forró nyári estéken könnyen keveredünk flörtökbe a hozzánk látogató turistákkal.

Egy kis kaland, amire később visszagondolva apró mosoly jelenik meg az arcunkon. Melyik facér nő ne szeretne egy ilyen élményt átélni? Köszönd a nagyinak! Egy szexi bronzbőrű olasz, esetleg spanyol pasi, akivel beszélgetésbe keveredve kiderül, hogy valamelyik felmenője innen származik, ezért – a dédnagymamának köszönhetően – megtanult pár szót a nyelvünkön. Valószínűleg kevés szingli leányzó utasítana vissza egy ilyen megismerkedést.

Pláne, hogy soha nem lehet tudni, mit hoz a jövő.

A leghelyesebb hiba

Valójában az akcentus nem más, mint egy szépséghiba. Helytelen kiejtés. Mégis van benne valami, amitől mágnesként tapadnak a férfira a női fülek.

Legtöbbször akkor is, ha a külföldi valójában nem lenne az esetük. A magyarázat erre vélhetően a jó kedv, ami garantáltan megjelenik, ha akcentussal próbál egy férfi ismerkedni.

Annak pedig, aki mosolyt tud csalni egy nő arcára, nyert ügye van. De legalábbis eljut a következő szintre, mivel felkeltette a hölgy érdeklődését.

Jót tesz a női léleknek

A rossz duma sokkal jobban hangzik, ha akcentussal keveredik. Egy egzotikus kaland hősnőjének érezhetik magukat a hölgyek, akiknek egy külföldi sármőr teszi a szépet.

Még ha legbelül tudják is, hogy a tört magyarsággal elmondott bókok inkább a kaland kedvéért fogantatnak, akkor is szívesen mennek bele a játékba. Igen, a nők elolvadnak az akcentus hallatán.

Talán mert aranyos és megmosolyogtató, esetleg szimpatikus számukra, hogy segíthetnek a sármos macsónak, ha elakad a szava.

Vagy egyszerűen csak vonzódnak az ismeretlenhez?

Annyi biztos, hogy a közös nyelvet nehezebben, de a közös hangot annál könnyebben megtalálja a nyelvünket törő macsó.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.