Minden címke üzenetet tartalmaz

Önbizalomerősítő divatmárkát árul Selena Gomez!

Csupán tizennyolc éves, de mindent elsöprő önbizalommal vetette bele magát a divatvilágba a csinos, fiatal színésznő, Selena Gomez - azt szeretné, hogy mindenki merjen nagyot álmodni.

2010.10.29 18:29ma.hu

A bájos, fekete hajú színésznő, aki énekesként sem utolsó, most még újabb oldaláról mutatkozik be rajongói előtt, és remélhetőleg példát is mutat nekik.

Selena Gomez
saját divatmárkát dobott piacra, mely a Dream Out Loud, azaz Merj nagyot álmodni nevet viseli. Selena azt szeretné hirdetni általa, hogy sose adjuk fel, higgyünk magunkban, képességeinkben és harcoljunk az álmainkért.

Inspirációképpen minden ruhadarab címkéjén egy üzenet áll - árulta el a sztár, akinek kollekciója nemcsak ruhákat, hanem kiegészítőket, így például sálakat is tartalmaz, mégpedig egyáltalán nem "horroráron".

Selena maga is hasonló stílusú darabokat visel, jó szívvel ajánlja őket mindenkinek - hozzáteszi, hogy kollekciója ráadásul környezetbarát anyagból készül.

Tinitársainak ajánlja, hogy ne hordjanak olyasmit, ami minden megmutat, hiszen ahogy a mondás tartja, a kevesebb olykor több. Válasszunk olyan ruhákat, melyben jól érezzük magunkat.

Kiegészítőt pedig annyit aggasszunk magunkra, amennyit csak lehet, de azért még jól mutat a ruhához. Mindig feldobják a legegyszerűbb öltözéket is.

A bájos vonásokkal megáldott Gomez egyébként a Disney csatorna felfedezettje.

Mi Selena szerint a leggusztustalanabb dolog a világon?

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.